ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10% ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑ.

Μέθοδοι Πληρωμής

Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΟΠΟΥΣ

1. Με Αντικαταβολη στις εταιρειες ΕΛΤΑ και ACS courier

Διαλέγοντας ως τρόπο πληρωμής την Αντικαταβολή, θα πληρώσετε μετρητοίς κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε στον τόπο που μας έχετε υποδείξει. Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον υπάλληλο της εταιρείας Courier που σας παραδίδει την παραγγελία. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι διαθέσιμη μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδας.

2. Με Πιστωτικη ή Χρεωστικη Καρτα

Η χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας είναι απόλυτα ασφαλής στις αγορές μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Για να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, θα πρέπει τα στοιχεία της κάρτας να αντιστοιχούν πλήρως στα στοιχεία που θα μας δώσετε. Θα πρέπει η διεύθυνση χρέωσης να είναι ίδια με τη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στη κάρτα σας. Για λόγους μεγαλύτερης ασφάλειας, έχουμε αποφασίσει να μην κρατάμε κανένα στοιχείο της κάρτας σας και έχουμε επιλέξει ως συνεργάτη μας ώστε να γίνει με ασφάλεια η συναλλαγή την Τράπεζα Πειραιώς. Εάν διαλέξετε πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα, αφού ολοκληρώσετε τη παραγγελία σας, θα οδηγηθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας ώστε να δώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας.

3. Μεσω PayPal

Εάν έχετε λογαριασμό στο PayPal μπορείτε να διαλέξετε ως τρόπο πληρωμής τη πληρωμή μέσω PayPal. Σε αυτή τη περίπτωση όπως και αν διαλέξετε πληρωμή με κάρτα, θα οδηγηθείτε στο ασφαλές περιβάλλον του PayPal για να ολοκληρώσετε τη πληρωμή σας.

4. Με Καταθεση σε Τραπεζικο Λογαριασμο

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής “Τραπεζική Κατάθεση”. Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας:

Τράπεζα Πειραιώς:
ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5228105644450
IBAN: GR54 0172 2280 0052 2810 5644 450

Alpha Bank:
ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 1002002012116
IBAN: GR1501407110711002002012116

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας και στην συνέχεια να μας στείλετε ένα αντίγραφο του εντύπου. Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν γίνει εντός 2 ημερών από την ημέρα που έγινε η παραγγελία, τότε αυτή αυτομάτως ακυρώνεται από το σύστημά μας. Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας καταβάλλεται από τον πελάτη. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το Idolo Salon. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται με την εμφάνιση του ποσού στον αντίστοιχο λογαριασμό.