ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10% ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑ.
Αρχική / Visit / Germaine de Capuccini

Germaine de Capuccini

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

H Germaine de Capuccini, έχει αναγνωριστεί ως ηγέτης της κοσμετολογίας στην Ισπανία. Από την ίδρυση της το 1964, αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα που διατίθενται αποκλειστικά μέσω ινστιτούτων αισθητικής και spa. Έχει παρουσία σε 90 χώρες και περισσότερα από 20.000 ινστιτούτα και spa και στις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες παγκοσμίως.  Η εταιρεία, βασίζει το εταιρικό της προφίλ στην έρευνα και τη δημιουργία άκρως αποτελεσματικών κοσμητικών προϊόντων και θεραπειών, προσώπου και σώματος. Η πλήρης γκάμα προϊόντων που διαθέτει, οι αγνές πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί, η μη πραγματοποίηση δοκιμών σε ζώα, καθώς και το γεγονός ότι απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, την έχουν κατατάξει στις κορυφαίες κοσμητικές εταιρείες του κόσμου.

 

 

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Με ένα από τα πιο προηγμένα εργαστήρια στον κόσμο, η Germaine de Capuccini μπορεί να προσφέρει τα πιο επαναστατικά νέα προϊόντα και σκευάσματα, παρέχοντας πραγματικά αποτελέσματα.

Διαθέτει:

  • Premium προσέγγιση – Ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος
  • Καινοτομικές και προηγμένες θεραπείες αντιγήρανσης
  • Συνεχής ροή νέων προϊόντων και θεραπειών
  • Πλήρης γκάμα που καλύπτει όλες τις ανάγκες (συμπερ. ανδρών και οργανική σειρά)

Idolo Spa

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την online παραγγελία σας μέσω του Idolo Spa eShop, επικοινωνήστε μαζί μας Δευτέρα με Παρασκευή (9πμ–5μμ).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ραντεβού σας στο Idolo Spa, επικοινωνήστε μαζί μας Δευτέρα με Παρασκευή (9πμ-8μμ) και Σάββατο 10πμ-8μμ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Idolo Spa
Μητροπόλεως 85
Θεσσαλονίκη Ελλάδα
2316 010 685
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Idolo Spa:
Δευτέρα - Παρασκευή: 9πμ–8μμ
Σάββατο: 10πμ-8μμ
Κυριακή: 12μμ-8μμ