ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10% ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑ.

Όροι & Προϋποθέσεις

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ WEBSITE

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.idolospa.com
Σας παρακαλούμε πριν προχωρήσετε στην περιήγησή σας στην ιστοσελίδα www.idolospa.com διαβάστε προσεχτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις πωλήσεων και βεβαιωθείτε πως τους έχετε καταλάβει και συμφωνείτε πλήρως με αυτούς.

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ο Φ.Π.Α. (Φόρος Προστιθέμενης Αξίας) περιλαμβάνεται στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε στοιχείο. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες που είναι διαθέσιμες ενώ το www.idolospa.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την περιγραφή και τις τιμές των προϊόντων της χωρίς προειδοποίηση. Ωστόσο, δεσμεύεται κατά την στιγμή που έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία να αποστείλει τα παραγγελμένα προϊόντα με τα χαρακτηριστικά και τις τιμές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα κατά το χρόνο που έγινε η παραγγελία.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Για όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στους καταλόγους του www.idolospa.com υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητα στην αποθήκη μας. Η συναλλαγή θα θεωρείται ότι ολοκληρώθηκε μόνο μετά την αποστολή της γραπτής ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης. Στην περίπτωση που είναι αδύνατο να εκτελέσει μια παραγγελία, έχει το δικαίωμα το www.idolospa.com, να υπαναχωρήσει και να μην ολοκληρώσει την παραγγελία, ακόμα και αν έχει καταβληθεί το ποσό. Σε αυτή την περίπτωση τα χρήματα θα επιστραφούν με κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή ή ακύρωση της παραγγελίας δείτε ΕΔΩ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Ο παρών δικτυακός τόπος και το περιεχόμενό του, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, πληροφοριακού υλικού, παρεχομένων υπηρεσιών και προϊόντων, εμπορικών σημάτων, επωνυμιών, διακριτικών γνωρισμάτων, κάθε μορφής δεδομένων, λογισμικού, εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά για συγκεκριμένα δικαιώματα τρίτων, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία στο www.idolospa.com και προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, τροποποίηση αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, εκμίσθωση, αποθήκευση, εκτύπωση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του δικτυακού τόπου και του περιεχομένου του.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα, εμπορικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το www.idolospa.com και που εμφανίζονται στον παρόντα δικτυακό τόπο, είναι ιδιοκτησία του www.idolospa.com ή τρίτων και προστατεύονται από τους Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Η χρήση τους απαγορεύεται ρητά χωρίς έγγραφη προηγούμενη άδεια του www.idolospa.com ή του νόμιμου δικαιούχου τους. Προϊόντα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα τρίτων, που εμφανίζονται στον παρόντα δικτυακό τόπο, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία αυτών, οι οποίοι φέρουν αποκλειστικά και την σχετική ευθύνη γι’ αυτά.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Τα προϊόντα του eshop πωλούνται από την εταιρεία Idolo Spa σε συνεργασία με την εταιρεία Germaine de Capuccini & Dr. Barbara Sturm. Η εταιρεία Idolo είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Germaine de Capuccini στην Ελλάδα.

ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Ο χρήστης/πελάτης συμφωνεί και αναλαμβάνει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες, τις πληροφορίες και τα δεδομένα του ηλεκτρονικού καταστήματος όπως ο νόμος προβλέπει και με βάση τους κανόνες της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών.