ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10% ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑ.
Αρχική / Visit / Θεραπείες / Θεραπείες Σώματος (Αδυνάτισμα)

Θεραπείες Σώματος (Αδυνάτισμα)

Στα Idolo Salon, θα βρεις θεραπείες σώματος για χαλάρωση και όχι μόνο. Εξειδικευμένες θεραπείες για αδυνάτισμα, σύσφιξη, λιποδιάλυση, με αποτέλεσμα ένα υγιές και καλοσχηματισμένο σώμα. Θεραπείες που επιταγχύνουν την καύση του λίπους αλλά και βοηθούν στην αντιμετώπιση της επίμονης κυτταρίτιδας.

Ανακαλύψτε Θεραπείες Για Το Σώμα 5 items

Cellu Programme | Αντικυτταριτιδική Θεραπεία Σώματος

Ειδική θεραπεία για την επίμονη κυτταρίτιδα. Μειώνει τον αριθμό και τον όγκο των λιποκυττάρων, αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος και βελτιώνει την αιματική κυκλοφορία.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60’
ΤΙΜΗ 50€
Κράτηση

Fit Success

Θεραπεία σμίλευσης, αδυνατίσματος, κυτταρίτιδας, μείωσης πόντων & λείανσης φλοιού πορτοκαλιού. Η θεραπεία περιλαμβάνει dry brushing, περίδεση για αποτοξίνωση και λιποδιάλυση, μασάζ κυτταρίτιδας και ολοκληρώνουμε με peel off body mask η οποία σφραγίζει το αποτέλεσμα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60'
ΤΙΜΗ 60€
Κράτηση

Ems

Το μηχάνημα προκαλεί υπερ-μέγιστες συσπάσεις των μυών, που δεν είναι εφικτές με πραγματική γυμναστική. Ο μυικός ιστός αναγκάζεται να προσαρμοστεί και να ανταποκριθεί σε μια βαθιά αναδιαμόρφωση της εσωτερικής δομής του, δηλασή να του κάνει μια μυική υπερτροφία και μια υπερπλασία των μυών. Αυτή η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα αυξημένη μυϊκή πυκνότητα και όγκο.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30'
ΤΙΜΗ 30€
Κράτηση

Πρεσσοθεραπεία

Η πρεσσοθεραπεία είναι μία θεραπεία που αποσκοπεί στην ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος, στην βελτιστοποίηση της λεμφικής παροχέτευσης και στη μείωση της κυτταρίτιδας. Πολλαπλά είναι τα οφέλη της πρεσσοθεραπεία καθώς με την λεμφική αποστράγγιση επιτυγχάνουμε ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα, μείωση του οιδήματος και της δυσκαμψίας στα άκρα, αποβολή τοξινών &μείωση έμφασης κυτταρίτιδας.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30'
ΤΙΜΗ 30€
Κράτηση

Stop Cellulite | Lift | Draine - Αντικυτταριτιδικό Μασάζ

Ειδικό αντικυτταριδικό μασάζ σώματος που επικεντρώνεται στις πάσχουσες περιοχές. Επιλέξτε ανάμεσα στις ειδικές φόρμουλες για τοπικό πάχος, ανόρθωση ή αποτοξίνωση.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30'
ΤΙΜΗ 40€
Κράτηση