ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10% ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑ.
Αρχική / Visit / Θεραπείες / Θεραπείες Σώματος (Αδυνάτισμα)

Θεραπείες Σώματος (Αδυνάτισμα)

Στα Idolo Salon, θα βρεις θεραπείες σώματος για χαλάρωση και όχι μόνο. Εξειδικευμένες θεραπείες για αδυνάτισμα, σύσφιξη, λιποδιάλυση, με αποτέλεσμα ένα υγιές και καλοσχηματισμένο σώμα. Θεραπείες που επιταγχύνουν την καύση του λίπους αλλά και βοηθούν στην αντιμετώπιση της επίμονης κυτταρίτιδας.

Ανακαλύψτε Θεραπείες Για Το Σώμα 5 items

LIPO-STOCK / ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ KEPHASLIM

Ειδική θεραπεία τοπικού πάχους με βιομόρια Kephaslim, που επιταγχύνουν την καύση του λίπους που είναι δύσκολο να απομακρυνθεί. Περιορίζει τη κατακράτηση υγρών και βελτιώνει την εικόνα του δέρματος.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60’
ΤΙΜΗ 50€
Κράτηση

CELLU PROGRAMME / ΑΝΤΙ-ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ειδική θεραπεία για την επίμονη κυτταρίτιδα. Μειώνει τον αριθμό και τον όγκο των λιποκυττάρων, αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος και βελτιώνει την αιματική κυκλοφορία.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60’
ΤΙΜΗ 50€
Κράτηση

SLIM FOCUS / ΜΕ AHA MASK

Ειδική θεραπεία αδυνατίσματος με AHA βασισμένη στην τεχνολογία Lipo-Drone. Βοηθά στη σύσφιξη της περιοχής των γλουτών και των μηρών.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60’
ΤΙΜΗ 60€
Κράτηση

3x3 BODY ACTION

Συνδυασμός τριών δράσεων σε ένα μόνο μηχάνημα. Lipolaser, υπέρηχοι και ραδιοσυχνότητες για τους πιο απαιτητικούς. Μείωση πόντων, σύσφιξη και σφριγηλότητα. Τέλος πια στο φλοιό πορτοκαλιού.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60’
ΤΙΜΗ 70€
Κράτηση

3x3 BODY ACTION ΠΑΚΕΤΟ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

Πακέτο 8 συνεδριών με άμεσα αποτελέσματα. Συνδυασμός τριών δράσεων σε ένα μόνο μηχάνημα. Lipolaser, υπέρηχοι και ραδιοσυχνότητες για τους πιο απαιτητικούς. Μείωση πόντων, σύσφιξη και σφριγηλότητα. Τέλος πια στο φλοιό πορτοκαλιού.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 480’
ΤΙΜΗ 400€
Κράτηση