ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10% ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑ.
Αρχική / Υπηρεσίες / YOGA ΠΡΟΣΩΠΟΥ

YOGA ΠΡΟΣΩΠΟΥ

YOGA ΠΡΟΣΩΠΟΥ

στο:

Beauty appointmentsBlog en

Diccionario BeautyFacial careTips

 

Εκπαίδευσε το πρόσωπό σου!

Εφόσον είναι εφικτό να εξασκήσετε το σώμα σας, ώστε να παραμείνετε σε φόρμα, γιατί όχι το πρόσωπο;

Οι μύες του προσώπου δεν διαφέρουν από εκείνους οποιουδήποτε άλλου μέρους του σώματος. Εάν θέλουμε να τους κρατάμε σε φόρμα, η γιόγκα του προσώπου μπορεί να μας βοηθήσει. Πρόκειται για έναν συνδυασμό απλών ασκήσεων που διεγείρουν και τονώνουν τους μύες του προσώπου.

Το κλειδί έγκειται στην κινητοποίηση των μυών του προσώπου και του λαιμού, η οποία αυξάνει την κυκλοφορία και την οξυγόνωση του δέρματος.

Ως πλεονεκτήματα μπορούμε να αναφέρουμε ότι αυτός ο τύπος γυμναστικής βοηθά στην ελαστικότητα του δέρματος, καταπολεμά την αστάθεια και τις ρυτίδες, ενισχύει τους μύες και ευνοεί την κυκλοφορία, παράγοντας μια ολική βελτίωση της εμφάνισης του προσώπου.

 

Facial Yoga Time

Μια μελέτη του Πανεπιστημίου Northwestern, ΗΠΑ, επιβεβαίωσε ότι η συχνή άσκηση του προσώπου βοηθά στην τόνωση των μυών του. Η μελέτη πραγματοποιήθηκε σε γυναίκες ηλικίας μεταξύ 40 και 65 ετών που έκαναν μια σειρά ασκήσεων για 20 εβδομάδες. Οι δερματολόγοι που ανέλυσαν τα αποτελέσματα με φωτογραφίες που λήφθηκαν πριν και μετά τη μελέτη επιβεβαίωσαν ότι οι ασκήσεις βοήθησαν στη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος του προσώπου κάνοντάς το να φαίνεται πιο νεανικό.

Αυτή η τεχνική έχει γίνει δημοφιλής και εφαρμόζεται ακόμη και από διασημότητες όπως η Jennifer Lopez, η Gwyneth Paltrow, οι Kardasians ή ακόμα και η Meghan Markle, που το ανέφερε και σε μία συνέντευξη.

Γυρνάμε το χρόνο πίσω με την σειρά Timexpert Rides!

Η σειρά Timexpert Rides της Germaine de Capuccini ανανεώνει τη φόρμουλα της, για την καταπολέμηση των ρυτίδων, με ενεργά συστατικά, και βασίζεται στις τελευταίες εξελίξεις της γενετικής μηχανικής. Η τοποθέτηση των προϊόντων συνδυάζεται με μια αποτελεσματική τεχνική μασάζ που βασίζεται στη γιόγκα του πρόσωπο, παρέχοντας άμεσα και συνάμα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Για να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη από τα προϊόντα και τις θεραπείες #TimexpertRides προτείνουμε να συμπεριλάβετε στην καθημερινή σας ρουτίνα έναν πίνακα ασκήσεων για να εκπαιδεύσετε το πρόσωπό σας, να απαλύνει το μυαλό σας και να βελτιώσετε τα επίπεδα του στρες σας.

Απόλαυσε και εσύ το δικό σου “facial Yoga time” χρόνο

#TimexpertRides

TIMEXPERT RIDES EYE

Eye Contour Global Treatment

Η πιο εξελιγμένη θεραπεία για χρήση στο σπίτι με στόχο την προβληματική περιοχή του περιγράμματος των ματιών περιλαμβάνει επίσης μια απλή καθημερινή θεραπεία: γιόγκα των ματιών για να καθυστερήσει τη γήρανση των μυών σε αυτήν την περιοχή.

Ένα τελετουργικό που συνδυάζεται με δύο κινήσεις αποστράγγισης, πολύτιμες για την καταπολέμηση των ρυτίδων και την αναζωογόνηση του περιγράμματος των ματιών.

#TimexpertRidesEyes

Μετάφραση: Βασιλική Χαριτίδου

Έχετε απορίες; Ρωτήστε τους ειδικούς

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τι είναι το jet lag σύμφωνα με την επιστήμη και πώς το αντιμετωπίζουμε.
Υπηρεσίες 16 Φεβ 2021

Τι είναι το jet lag σύμφωνα με την επιστήμη και πώς το αντιμετωπίζουμε.

Αξιοπερίεργο: το jetlag τείνει να έχει μεγαλύτερη επιρροή όταν ταξιδεύετε ανατολικά ή δυτικά και όχι από βόρεια προς νότια και αντίστροφα. Τα συμπτώματα είναι επίσης πιο έντονα όταν ταξιδεύετε από τη Δύση προς την Ανατολή. Αυτό οφείλεται

Spa at home
Υπηρεσίες 04 Δεκ 2020

Spa at home

Πώς να μετατρέψετε ανάλογα την ώρα της ημέρας το σπίτι σας σε ένα μικρό – ατομικό Spa.

Wellness Τάση: το Ατομικό Spa
Υπηρεσίες 25 Νοέ 2020

Wellness Τάση: το Ατομικό Spa

Τα τελευταία χρόνια, η τάση στα spa είναι η ιδιωτικότητα. Μια εμπειρία ευεξίας με σκοπό την προσωπική απόλαυση ή με μικρή παρέα λίγων ατόμων. Το σώμα και το μυαλό πρέπει να αποσπαστούν από το περιβάλλον της καθημερινότητας ώστε να επέλθει η πραγματική χαλάρωση και αναζωογόνηση.

To μέλλον είναι η ψυχική ευεξία
Υπηρεσίες 12 Νοέ 2020

To μέλλον είναι η ψυχική ευεξία

Οι ολιστικές θεραπείες έχουν αποδειχθεί να συμβάλουν θετικά στην μείωση του αυτό-αναφερόμενου αντιληπτού στρες και του άγχους στη ζωή μας.

Η πρόληψη τα αλλάζει όλα
Υπηρεσίες 29 Οκτ 2020

Η πρόληψη τα αλλάζει όλα

Στις μέρες μας ο καρκίνος του μαστού είναι η πιο κοινή μορφή καρκίνου στις γυναίκες: 1 στις 8 γυναίκες πάσχουν από αυτόν.  Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, περισσότερες από 250.000 νέες διαγνώσεις καρκίνου του μαστού γίνονται κάθε χρόνο και στην Ελλάδα τα νέα περιστατικά ανέρχονται σε περίπου 4.500 ετησίως.

Νύχια – Φθινόπωρο/Χειμώνα 2020-2021
Υπηρεσίες 21 Οκτ 2020

Νύχια – Φθινόπωρο/Χειμώνα 2020-2021

Τι διαφορετικό προτείνει, όμως, ο οίκος Monse για τις πιο τολμηρές που έχουν ήδη δοκιμάσει τα 3D αξεσουάρ; Piercing νυχιών!