ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10% ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑ.
Αρχική / Υπηρεσίες / MESOBOOST, η νέα υπηρεσία του Idolo Spa που θα κλέψει την καρδιά σας φέτος το Χειμώνα

MESOBOOST, η νέα υπηρεσία του Idolo Spa που θα κλέψει την καρδιά σας φέτος το Χειμώνα

MESOBOOST, η νέα υπηρεσία του Idolo Spa που θα κλέψει την καρδιά σας φέτος το Χειμώνα

Πολλές φορές έχετε ακούσει τον όρο «μεσοθεραπεία». Η μεσοθεραπεία είναι μία σύγχρονη μέθοδος, που εκτός των άλλων, έχει εφαρμογή και στην Αισθητική, ανανεώνοντας και αναπλάθοντας τα κύτταρα του δέρματος. Η μεσοθεραπεία είναι μία θεραπεία που αφορά στην γενικότερη υγεία του δέρματος, τόσο για πρόληψη, όσο και αντιμετώπιση της γήρανσης, ενισχύοντας τους μηχανισμούς της άμυνάς του. Αν αναλογιστεί κανείς την επίδραση του περιβάλλοντος στη γήρανση του δέρματος σε συνδυασμό και με τους βιολογικούς παράγοντας, θα κατανοήσει την σπουδαιότητα της τεχνικής της μεσοθεραπείας.

Έχετε ποτέ αναλογιστεί πώς επέρχεται η γήρανση στο κύτταρο; Το δέρμα αποτελείται από 3 βασικά μέρη: επιδερμίδα, χόριο και υποδόριο ιστό. Η επιδερμίδα είναι γνωστή σε όλους δεδομένου ότι είναι αυτή που βλέπει ο καθένας και επικοινωνεί με το περιβάλλον. Το χόριο ή μεσόδερμα είναι ο ενδιάμεσος δερματικός ιστός που καθορίζει το πάχος, την πυκνότητα και την υφή του δέρματος. Τέλος, ο υποδόριος ιστός είναι ο λεγόμενος λιπώδης ιστός, που συνδέει τους υποκείμενους ιστούς με το δέρμα.

Στο χόριο ή μεσόδερμα βρίσκονται οι ινοβλάστες, που είναι τα κύτταρα που παράγουν ελαστίνη, κολλαγόνο και γλυκοπρωτεϊνες. Καθώς περνούν τα χρόνια ο αριθμός των ινοβλάστων μειώνεται αριθμητικά, όπως, επίσης, αλλοιώνεται η ποιότητα και μειώνεται η ποσότητα του κολλαγόνου και της ελαστίνης που παράγουν, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διατηρήσουν το δέρμα στην ίδια κατάσταση. Αποτέλεσμα αυτού είναι η απώλεια της σφριγηλότητας και του όγκου του δέρματος. Έτσι, η εικόνα που φτάνει στα μάτια είναι εικόνα μιας επιδερμίδας αφυδατωμένης, λεπτής και εύθραυστης, που είναι γεμάτη λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Τι επιτυγχάνουμε με τη μεσοθεραπεία; Με τη μεσοθεραπεία επιτυγχάνουμε εμπλουτισμό του δέρματος με βιταμίνες και δραστικά συστατικά που θα βοηθήσουν τους ινοβλάστες να παράξουν καλύτερης ποιότητας κολλαγόνο και ελαστίνη. Έτσι όσο τροφοδοτείται το χόριο με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα, ένζυμα, αντιοξειδωτικές ουσίες και αμινοξέα, τόσο ενισχύεται η αντιγηραντική δράση των ιστών.

Πώς εφαρμόζεται η μεσοθεραπεία; Υπάρχουν δύο τρόποι εφαρμογής της μεσοθεραπείας:

  1. Με λεπτές & μικρές ενέσεις με τοπικό αναισθητικό σε πρόσωπο ή σώμα, που αποτελεί ιατρική πράξη
  2. Μη ενέσιμη & αναίμακτη μεσοθεραπεία με πλεονέκτημα την απουσία οιδημάτων, ερυθρότητας και εκχυμώσεων στην περιοχή εφαρμογής.

Στο Idolo Spa εφαρμόζεται το Mesoboost που ανήκει στην κατηγορία της μη ενέσιμης και αναίμακτης μεσοθεραπείας με κεφαλή 32  μικροκρυστάλλων και 2 τεχνολογίες:

  1. την Mesochip με μικροκρυστάλλους που ανοίγουν τους πόρους και προετοιμάζουν το δέρμα, ώστε να διεισδύσουν βαθύτερα τα προϊόντα
  2. την Electroperation με ηλεκτρομαγνητικά κύματα που ανοίγουν διόδους στην μεμβράνη του κυττάρου και έτσι τα δραστικά συστατικά περνάνε μέσα σε αυτό.

 

Γιατί να επιλέξει κανείς την μεσοθεραπεία με το πιστόλι, Mesoboost του Idolo Spa;

Σημαντικότερο όλων είναι το βάθος της έγχυσης των δραστικών συστατικών να είναι το σωστό. Αυτό το επιτυγχάνουμε με την ψηφιακή ακρίβεια του ειδικού πιστολιού μεσοθεραπείας Mesoboost της Germaine de Capuccini. Το Mesoboost ελέγχει απόλυτα την ποσότητα του υλικού, το βάθος της διείσδυσης και το ρυθμό των νυγμών. Το σημαντικότερο; Πρόκειται για μία εντελώς ανώδυνη θεραπεία 1 ώρας περίπου με εξαιρετικά και άμεσα αποτελέσματα.

Η θεραπεία ενδείκνυται χειμώνα και καλοκαίρι και απαιτεί συγκεκριμένες επαναλήψεις για να δώσει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Έχετε απορίες; Ρωτήστε τους ειδικούς

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πώς να «ξεπλύνουμε» τις τοξίνες
Υπηρεσίες 18 Ιαν 2023

Πώς να «ξεπλύνουμε» τις τοξίνες

Σαφώς, οι τρόποι για να αποτοξινώσουμε το δέρμα και το σώμα μας είναι δεκάδες. Ωστόσο, οι διαφορετικές θεραπείες Spa, εγγυημένα, θα μας αναζωογονήσουν . Μερικές από αυτές γίνονται καλύτερα σε ένα Spa, ενώ άλλες μπορούμε να τις κάνουμε ακόμη και στην άνεση του σπιτιού μας.

Τι είναι το Υαλουρονικό Οξύ;
Υπηρεσίες 18 Οκτ 2022

Τι είναι το Υαλουρονικό Οξύ;

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι μια φυσική ένωση στο σώμα μας. Είναι ένα από τα κύρια συστατικά της εξωκυτταρικής μήτρας: ένα τρισδιάστατο δίκτυο εξωκυτταρικών μακρομορίων, όπως το κολλαγόνο, τα ένζυμα (πρωτεΐνες) και άλλες σημαντικές πρωτεΐνες, που παρέχουν δομική και βιοχημική υποστήριξη των γύρω κυττάρων.

Θεραπείες σώματος που χρειάζεται το δέρμα το Φθινόπωρο
Υπηρεσίες 16 Σεπ 2022

Θεραπείες σώματος που χρειάζεται το δέρμα το Φθινόπωρο

Πρόληψη ακμής: Η απολέπιση βοηθά στη πρόληψη της ακμής που εμφανίζεται στο σώμα και κυρίως στη πλάτη. Επίσης, μειώνει τον εγκλωβισμό της τρίχας που μπορεί να προκαλέσει κάποια φλύκταινα..

Τι είναι το jet lag σύμφωνα με την επιστήμη και πώς το αντιμετωπίζουμε.
Υπηρεσίες 16 Φεβ 2021

Τι είναι το jet lag σύμφωνα με την επιστήμη και πώς το αντιμετωπίζουμε.

Αξιοπερίεργο: το jetlag τείνει να έχει μεγαλύτερη επιρροή όταν ταξιδεύετε ανατολικά ή δυτικά και όχι από βόρεια προς νότια και αντίστροφα. Τα συμπτώματα είναι επίσης πιο έντονα όταν ταξιδεύετε από τη Δύση προς την Ανατολή. Αυτό οφείλεται

Spa at home
Υπηρεσίες 04 Δεκ 2020

Spa at home

Πώς να μετατρέψετε ανάλογα την ώρα της ημέρας το σπίτι σας σε ένα μικρό – ατομικό Spa.

Wellness Τάση: το Ατομικό Spa
Υπηρεσίες 25 Νοέ 2020

Wellness Τάση: το Ατομικό Spa

Τα τελευταία χρόνια, η τάση στα spa είναι η ιδιωτικότητα. Μια εμπειρία ευεξίας με σκοπό την προσωπική απόλαυση ή με μικρή παρέα λίγων ατόμων. Το σώμα και το μυαλό πρέπει να αποσπαστούν από το περιβάλλον της καθημερινότητας ώστε να επέλθει η πραγματική χαλάρωση και αναζωογόνηση.