ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10% ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑ.
Αρχική / Υπηρεσίες / Νέα συνεργασία του Idolo στις Σπέτσες

Νέα συνεργασία του Idolo στις Σπέτσες

Νέα συνεργασία του Idolo στις Σπέτσες

Νέα συνεργασία της εταιρείας Idolo και του Poseidonion Grand Hotel στις αρχοντικές Σπέτσες ξεκίνησε φέτος το καλοκαίρι.

Η Idolo βάζει την υπογραφή της στον τρόπο λειτουργίας, στο μενού και στα επαγγελματικά  προϊόντα του Spa του ξενοδοχείου, που αποτελεί ορόσημο του νησιού από το 1914, χάρη στην αμέτρητη προσφορά του ευπατρίδη ευεργέτη Σωτήριου Ανάργυρου.

Μετά από ένα 5ετές πρόγραμμα αποκατάστασης, το Poseidonion Grand Hotel επέστρεψε το 2009 πλήρως ανακαινισμένο, κρατώντας συνάμα την νεοκλασική αρχιτεκτονική του, που το έκανε και το κάνει να δεσπόζει στην περιοχή Ντάπια, δίνοντας έτσι το στίγμα του σε αυτό το νησί με την τεράστια ναυτική ιστορία.

Στο νησί των αρωμάτων», όπως το ονόμασαν οι Ενετοί ή Πυτιούσα (πευκόφυτος) κατά την αρχαιότητα, μπορεί κανείς να συναντήσει και την ευεξία που προκύπτει από τη συνεισφορά της Idolo στο boutique Spa του ξενοδοχείου Poseidonion. Εκεί ο επισκέπτης ταξιδεύει και ηρεμεί με τη χαλαρωτική μουσική που θα ακούσει, απολαμβάνει την υπηρεσία προσώπου ή σώματος που έχει ανάγκη κατά τη διάρκεια των διακοπών του, ή/και βοηθά τους μύες του να αποσυμφορηθούν με ένα μασάζ της επιλογής του. Συγχρόνως μπορεί να εκμεταλλευτεί μία υπηρεσία από το beauty μενού λίγο πριν τριγυρίσει στα σοκάκια του νησιού.

 

 

Λεπτές υφές και αρώματα αναδύουν από το Idolo Spa, που προσελκύουν τους περαστικούς στην αρχή για μία απλή επίσκεψη, η οποία, σχεδόν πάντα, επαναλαμβάνεται μέχρι να αποχαιρετήσουν το νησί.

Ανάμεσα, λοιπόν,  στο Μουσείο της Μπουμπουλίνας, στο Μουσείο του Χατζηγιάννη – Μέξη, στην Αναργύρειο και Κοργαλένειο Σχολή Σπετσών, στην περιοχή του φάρου και στο Παλιό Λιμάνι, αξίζει πραγματικά κανείς να επισκεφτεί το στολίδι και σήμα κατατεθέν του νησιού, που ακούει στο ιστορικό όνομα Poseidonion Grand Hotel,  μία μέρα που θα έχει τη διάθεση να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό του και να αφεθεί στα χέρια των ειδικών του Idolo Spa, που θα τον ταξιδέψουν σε μία άλλη εποχή, εκείνη που ταξιδεύει ήδη από τα πρώτα λεπτά που βρίσκεται στο αρχοντικό νησί, λόγω της αύρας, που το ίδιο έχει.

Μία γερή συνεργασία ετών ανάμεσα στην εταιρεία Idolo και το Poseidonion Grand Hotel ξεκίνησε, έχοντας ως βασική αρχή την άψογη εξυπηρέτηση των επισκεπτών του Spa με όπλο την ευγένεια και την κομψότητα που αυτό προσφέρει.

Έχετε απορίες; Ρωτήστε τους ειδικούς

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τι είναι το jet lag σύμφωνα με την επιστήμη και πώς το αντιμετωπίζουμε.
Υπηρεσίες 16 Φεβ 2021

Τι είναι το jet lag σύμφωνα με την επιστήμη και πώς το αντιμετωπίζουμε.

Αξιοπερίεργο: το jetlag τείνει να έχει μεγαλύτερη επιρροή όταν ταξιδεύετε ανατολικά ή δυτικά και όχι από βόρεια προς νότια και αντίστροφα. Τα συμπτώματα είναι επίσης πιο έντονα όταν ταξιδεύετε από τη Δύση προς την Ανατολή. Αυτό οφείλεται

Spa at home
Υπηρεσίες 04 Δεκ 2020

Spa at home

Πώς να μετατρέψετε ανάλογα την ώρα της ημέρας το σπίτι σας σε ένα μικρό – ατομικό Spa.

Wellness Τάση: το Ατομικό Spa
Υπηρεσίες 25 Νοέ 2020

Wellness Τάση: το Ατομικό Spa

Τα τελευταία χρόνια, η τάση στα spa είναι η ιδιωτικότητα. Μια εμπειρία ευεξίας με σκοπό την προσωπική απόλαυση ή με μικρή παρέα λίγων ατόμων. Το σώμα και το μυαλό πρέπει να αποσπαστούν από το περιβάλλον της καθημερινότητας ώστε να επέλθει η πραγματική χαλάρωση και αναζωογόνηση.

To μέλλον είναι η ψυχική ευεξία
Υπηρεσίες 12 Νοέ 2020

To μέλλον είναι η ψυχική ευεξία

Οι ολιστικές θεραπείες έχουν αποδειχθεί να συμβάλουν θετικά στην μείωση του αυτό-αναφερόμενου αντιληπτού στρες και του άγχους στη ζωή μας.

YOGA ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Υπηρεσίες 03 Νοέ 2020

YOGA ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Το κλειδί έγκειται στην κινητοποίηση των μυών του προσώπου και του λαιμού, η οποία αυξάνει την κυκλοφορία και την οξυγόνωση του δέρματος.

Η πρόληψη τα αλλάζει όλα
Υπηρεσίες 29 Οκτ 2020

Η πρόληψη τα αλλάζει όλα

Στις μέρες μας ο καρκίνος του μαστού είναι η πιο κοινή μορφή καρκίνου στις γυναίκες: 1 στις 8 γυναίκες πάσχουν από αυτόν.  Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, περισσότερες από 250.000 νέες διαγνώσεις καρκίνου του μαστού γίνονται κάθε χρόνο και στην Ελλάδα τα νέα περιστατικά ανέρχονται σε περίπου 4.500 ετησίως.